Despre

Magazin

Vremurile se schimba, dar nevoile voastre raman prioritate pentru noi. Astfel, am gandit o serie de mixuri de fructe si legume proaspete (netaiate) pe care ti le livram tie sau celor dragi, acasa!

Facem zilnic aprovizionarea, iar produsele noastre sunt pastrate in conditii sigure. Colegii nostri cunosc si folosesc toate masurile de igiena recomandate de autoritati. Produsele sunt alese individual, cu grija pentru voi si ne asiguram ca sunt intotdeauna proaspete.

Cum

comand?

Comenzile se fac online sau la numarul de telefon 0785 517 270.

Ne luam o mica vacanta.
Revenim din 6 iulie cu forte, fructe si legume proaspete!
Power to the fruit!

Poti oricand sa programezi o comanda! Pentru tine sau pentru cei dragi.

De exemplu: Faci comanda luni, dar doresti livrare vineri. Se rezolva!

In cazul in care, unul dintre mixurile noastre nu corespunde nevoilor tale, poti personaliza comanda. Pleci de la unul din mixuri si notezi observatiile inainte de a finaliza comanda. De exemplu: daca nu iti place dovlecelul si vrei sa adaugi ceapa verde, salata etc, suna-ne!

Costul transportului este 15 lei in Bucuresti si 20 lei in Ilfov.

Fruit Gang a luat nastere din dorinta unui grup de prieteni de a face diferenta atunci cand vine vorba despre o alimentatie sanatoasa si un raport corect calitate-pret.

Compania a pornit cu intentia de a oferi o alternativa mancarurilor de festival, creand, in acelasi timp, baza unei experiente „de gasca”.